Loading...
Ture og oplevelser 2017-10-16T21:30:53+00:00

Ture og oplevelser

Vandring, kajak, kano, skovture, bål og bålmad, o-løb, GPS-løb, større arrangementer, polterabend, dametur, herretur, familietur, konfirmationer

Beskrivelse af ture og oplevelser

Vandring: Vi arrangerer vandreture i både Danmark og udlandet. I Andalusien i Spanien kombinerer vi vandreturene med andre aktiviteter som kajak og MTB.

I Sverige arrangerer vi vandreture både med fast udgangspunkt og med overnatning i telt eller shelter. I Sverige kan turene også kombineres med andre aktiviteter.

Kajak: Vi arrangerer kajakture både i udlandet og forskellige steder i Danmark. Få en dejlig og naturskøn oplevelse, hvor du erhverver dig de mest basale kajakfærdigheder. Vores ture krydres med gode ideer til, hvordan kajakture kan kombineres med lejrliv i f.eks. Danmark og Sverige. Vi ønsker med disse ture at give jer en god oplevelse i naturen på en måde, så jeres egen indsats begrænser sig til at møde op og nyde det. Vi sørger for udstyr, forplejning og tilrettelæggelse af ruter. Er overnatning en del af turen, sørger vi naturligvis også for det. På pensionater, hotellet, i shelter eller telt.

GPS-løb: Kan I finde vej til næste position? Med de udleverede GPS’ere skal I finde et antal positioner. Det lyder nemt, men hvilken vej skal I vælge? Den direkte over stok og sten eller ad stier og veje, har vi tastet rigtigt eller… og hvem finder først positionerne og kommer hurtigst i mål

Langbueskydning: Find din indre Robin Hood frem og prøv kræfter med langbueskydning. Din fødselsdag, konfirmationen eller en polterabend bliver lidt sjovere, når de fælles aktiviteter og lidt venskabelig konkurrence bliver en del af arrangementet. Alle kan være med og forskellighed i jeres formåen reducerer ikke den gode oplevelse.

Større arrangementer, hvor flere aktiviteter f.eks. indgår. Vi arrangerer også aktiviteter til polterabender, til dame- og herretur, familietur, konfirmationer m.v.

Billeder fra ture og events

Ture og oplevelser

Kontakt os for mere information om ture og oplevelser