Loading...
Kurser og seminarer 2017-10-16T21:22:17+00:00

Kurser og seminarer

Kajak- og kanoteknik, træklatring, lejrliv, den gode vandretur, seminarer i Sverige og Andalusien, lejrtur i ”vildmarken” for firmaer

Beskrivelse af kurser og seminarer

Kajak: Vi arrangerer kajakture både i udlandet og forskellige steder i Danmark. Få en dejlig og naturskøn oplevelse, hvor du erhverver dig de mest basale kajakfærdigheder. Vores ture krydres med gode ideer til, hvordan kajakture kan kombineres med lejrliv i f.eks. Danmark og Sverige. Vi ønsker med disse ture at give jer en god oplevelse i naturen på en måde, så jeres egen indsats begrænser sig til at møde op og nyde det. Vi sørger for udstyr, forplejning og tilrettelæggelse af ruter. Er overnatning en del af turen, sørger vi naturligvis også for det. På pensionater, hotellet, i shelter eller telt.

Træklatring: Kast dig ud i nye udfordringer under kontrollerede forhold. Nyd den enestående udsigt fra trætoppen og mærk det lille sus i maven, når du rappeller ned igen. Træklatring giver dig en helt ny oplevelse af naturen. Perspektivet er ganske særligt, du er på ”højde” med fugleliv og træets løv, du kan ser langt og nyde at ”betragte verden lidt fra oven”.

Lejrliv: Hvis du drømmer om at tage af sted på tur i skov og ”vildmark”, men føler, at du endnu ikke er helt klar, så vær med på vores kursus, få overblikket og tilegn dig de nødvendige kompetencer.

Vandreture: Tag med på vandretur og hør om udstyr, støvler/sko, oppakning, vandrestave og naturligvis gode fortællinger fra livet i det fri.

Seminarer: Vi arrangerer seminarer og teambuilding i udlandet.  I Frigiliana i Andalusien har vi adgang til et fantastisk landsted. Området byder på mange muligheder, f.eks. vandring i enestående smuk natur, moderat MTB i bjergene, kajak mellem klipper og grotter, canyoning på Rio Verde m.m. Der er plads til 14 deltagere. Maden nydes enten på gode restauranter i Frigiliana eller på landstedet, hvor to lokale kokke tilbereder ægte andalusiske retter. Rejserne til Spanien arrangeres i samarbejde med ”SeAndalusien”, som Signatur Outdoor er medejer af.

I Ulvered i Halland råder vi over en meget smuk ødegård med en enestående beliggenhed. Afhold jeres seminar i disse rolige og storslåede omgivelser, der hurtigt får jer væk fra jag og stressende forstyrrelser. I kan krydre opholdet med en lang række forskellige teambuildingaktiviteter, som f.eks. bueskydning, GPS-løb, yoga, madlavning på bål og træklatring. Turene til ødegården i Sverige arrangeres i samarbejde med ”Ulvered Retreat”.

Vil I have tid til fordybelse og koncentration, kan et seminar væk fra dagligdagen være svaret. Vi arrangerer både ture i civiliserede rammer og i de mere ”vilde”, hvor telt, sovepose og mad over bål er en del af konceptet. I bringer selv det faglige indhold med, mens vi står for alt vedrørende ophold, forplejning og teambuilding.

Kunderne siger

“Vi var på GPS-løb og fik både pulsen op, gang i de små grå og styrket sammenholdet i teamet – samt en god dag at tale om”

Anders Westermann / Futurisme

Billeder fra kurser og seminarer

Kontakt os for mere information om kurser og seminarer